Reobertura oficina Anoiaverda

Bon dia usuaris i usuàries de Orpí,

Els informem que a partir del dia 11 de maig, les oficines d’atenció del porta a porta tornaran a estar obertes al vostre municipi.

L’horari, lleugerament modificat, serà dijous de 12 a 13.30h a la ubicació habitual; a la sala polivalent de l’Ajuntament.

Amb la finalitat de mantenir les condicions de seguretat per tothom, es farà cua a la porta del Casal mantenint els 2 metres de distància i s’entrarà a les oficines d’un en un. L’ús de mascaretes és obligatori.

A banda d’això us comuniquem que el servei de voluminosos, com ja se us va indicar, s’ha posat en marxa mantenint l’ordre de les peticions fetes amb anterioritat que es van haver de cancel·lar en motiu del Covid-19. És per això que el servei es troba més col·lapsat del normal i s’estan donant citacions més lluny en el temps de l’habitual. Preguem disculpeu les molèsties.

Us fem saber que el servei de deixalleria mòbil torna a estar actiu a la ubicació habitual i els dies convinguts segons calendari. Recordeu que no està permès abandonar residus a l’exterior d’aquesta, sobretot en aquests moments en els que cal vetllar per la higiene i seguretat.

Es demana als usuaris que només vagin a les oficines si és imprescindible a fi de garantir la mínima concurrència pel carrer i mantenir la normativa del confinament al màxim.

Gràcies per l’atenció i col·laboració.

Equip Anoia Verda

689.714.713

www.anoiaverda.cat

Departament de Medi Ambient – Consell Comarcal de l’Anoia.

Deixa el teu comentari