INFORMACIÓ D´ANOIA VERDA

INFORMACIÓ D´ANOIA VERDA

Bon dia usuaris i usuàries,

Des d’Anoiaverda us volem informar que a partir del proper dilluns dia 20 d’abril reprenem els serveis de deixalleria mòbil i recollida concertada de voluminosos.

Pel que fa a la deixalleria mòbil, es reprendrà el servei segons el calendari habitual. Les boques i manetes seran desinfectades abans de portar-la a cada municipi i al retirar-la d’aquest, però tot i així caldrà utilitzar guants i intentar evitar el contacte directe amb aquesta si és possible.

Cal recordar que l’abandonament de qualsevol objecte a fora de la deixalleria mòbil o a qualsevol punt de la via pública es considera infracció tipificada com a greu segons l’Ordenança Reguladora de la Gestió dels Residus Municipals del Consell Comarcal de l’Anoia i és sancionable amb multes de fins a 250€. Ara més que mai, cal evitar l’abandonament de residus ja que podrien esdevenir un focus d’insalubritat per a tots els usuaris.

En referència a la recollida de voluminosos, us comuniquem que s’atendran totes les peticions amb normalitat però cal tenir present que les citacions que van quedar anul·lades en motiu del Covid-19, tenen ara preferència. És per aquest motiu que en alguns casos, les noves peticions tindran una demora major a la freqüència de recollida habitual.

Gràcies per la seva atenció.

Atentament,

Equip Anoia Verda

689.714.713
www.anoiaverda.cat

Departament de Medi Ambient – Consell Comarcal de l’Anoia.

Deixa el teu comentari