Informació del nou model de recollida de residus

Arrel del compromís emprès pel Consell Comarcal de l´Anoia i l´Ajuntament d´Orpí,a l´arxiu adjunt trobareu el primer dels tres butlletins on periòdicament s´informarà del perquè es proposa un nou model de recollida de residus, en què consistirà i tota aquella informació que cal que tingueu al vostre abast com a futurs usuaris i usuàries del servei.La recollida selectiva consisteix a lliurar els residus ben separats per poder-los reciclar. El nou model de recollida té com a objectiu incrementar la recollida selectiva fins el 60% per complir amb l´actual marc legal català i europeu i per evitar l´encariment de la taxa d´escombraries.
Aquest butlletí també es repartirà en format paper.
Ja es troba publicat a les xarxes socials d´@Anoiaverda www.anoaiverda.cat, Facebook/anoiaverda i Twitter @anoiaverda

BUTLLETÍ ANOIA VERDA

Deixa el teu comentari