Orpí ja ha encetat l´ agenda nadalenca

El cap de setmana passat es van celebrardiversos actes a Orpí que han encetat la festivitat nadalenca al municipio i coindicint ambels actes per recaptar fons per la Marató de TV3 d´enguany. El dissabte a les cinc de la tarda va tenir lloc la Missa de Nadala lésglésia de Santa Càndia oficiada per mossèn Adolf el qual va dur una mossa molt propera i amb moltes nadales per donar tret de sortida al Nadal aOrpí. Tot seguit va tenir lloc el concert solidari amb els “Acoustic Couts” dos joves intèrprets que van fer una molt bona actuació. Finalment la vetllada va concloure amb el tradicional caga tió, que van fer cagar els nens i nenes d´Orpí, i en acabar berenar per a tothom. El diumenge 18 de desembre van continuar els actes per recpatar fons per la Marató amb la II caminada solidària que va aplegar més de 60 persones que tot i el fred es van llevar ben d´hora per caminar el magnífic recorregut pel municipi, que va finalitzar amb un bon esmorzar per a tots els assistents. 

Deixa el teu comentari