Fi de curs de gimnàstica Orpí Estiu 2016

El passat divendres 1 de juliol va tenir lloc el fi de curs de gimnàstica Orpí, amb una classe conjunta a la Plaça Sant Jordi de Can Bou, per part dels dos grups de persones que segueixen les classes. Tant el grup de grans com el de joves, van realitzar els diferents exercicis i les coreografies treballades durant l´any. Aquest és el tercer any que es realitzen aquestes classes, enguany impartides per Francesca Cabré, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona. Són una activitat recomanada per qualsevol persona en edat adulta, mitjançant el seguiment d’exercicis de baix impacte, s’enforteixen els músculs i s´aprèn a evitar postures dolentes, sense necessitat de realitzar grans esforços. Després els assistents van sopar a la mateixa plaça per recuperar les forces.

DSC09750 (1)

DSC09753 (1)

Al setembre es reprenen les classes

Us hi esperem

Bon estiu

Deixa el teu comentari