AJUTS ECONÒMICS DE CARÀCTER UNIVERSAL, DE SUPORT A LA INFÀNCIA I FAMÍLIA.

L’Ajuntament va aprovar al Ple de 3 de desembre les Bases per a la concessió d’un ajut econòmic, de caràcter universal, destinat a cobrir part de les despeses que ha d’assumir la família en l’etapa d’escolarització dels seus fills i filles, així com d’altres despeses derivades de l’estat de salut i millora de la qualitat de vida dels membres de les famílies del municipi.
Hi poden optar totes les persones empadronades a Orpí, al marge de quins siguin els seus ingressos.
Els tipus d’ajuts que ofereix l’Ajuntament són per a llibres de text o material escolar; per estades de colònies, per casals d’estiu, per tractament terapèutic psicològic, de logopèdia o de tipus psicomotriu; per bolquers i compreses per a persones adultes que pateixen incontinència; o per a despeses de personal dedicat a l’atenció a persones grans o amb discapacitat. El període per demanar els ajuts s’acaba el 26 de gener de 2016.
Es podrà justificar despesa compresa entre l’1/01/15 i 31/05/16.
Es poden consultar les bases completes Bases subvencions ajuda universal i presentar la sol•licitud i la documentació necessària a les oficines de l’Ajuntament.

Deixa el teu comentari