Celebrada la revetlla de Sant Joan

El passat dimarts dia 23 es va celebrar la Revetlla de Sant Joan a Orpí, organitzada per la comissió de festes. Degut a la inestabilitat del temps es va muntar la carpa i així es va poder asegurar la festa. La Flama del Canigó va arribar cap a tres quarts de deu de la nit portada pels nens/es des de Carme i amb la lectura del manifest, es va donar pas al sopar. El menú que es va preparar, va ser un remember del mític Restaurant orpinenc Can Montserrat, amb un primer plat amb amanida Can Montserrat, amanida d´arròs, pastís de porro i amanida de pasta, i de segon llom a la brasa, amb salsa d´ametlles i salsa roquefort.Tot amb vi, aigua, cafè, cava i gotes. Després es va fer un Bingo Popular amb premi d´ampolles de cava i varis productes de proximitat, per donar pas a la festa amb DJ Xic amb música fins a la matinada, per celebrer el solstici d´estiu.

 

Manifest Sant Joan                                                               Orpí 2015

Un any més ha arribat una de les vetlles més especials del nostre país.

I un any més m’omple de goig poder veure aquesta plaça tan plena de vitalitat i esperança.

Ens ha tocat viure un moment decisiu en la historia del nostre país. No fa ni un any el nostre poble va decidir lliurement i democràticament la seva voluntat de esdevenir plenament sobirà.

El nostre municipi, com la plena totalitat dels municipis de Catalunya va dir prou, prou a la injustícia, prou a la expoliació, prou a la infàmia, la infàmia d’haver de conviure amb un estat que ni ens vol, ni ens aprecia, ni ens respecta.

Que fa del seu modus vivendi el atac a les nostres tradicions, a la nostra cultura, a la nostra llengua, mentre ens va desagnant econòmicament i ens impedeix prosperar com nosaltres en seriem dignes.

On ens toca viure una crisis que ni es nostra ni la tindríem de sofrir si nosaltres governéssim el nostre propi destí.

Per tot això, hem de dir prou, ja no queda lloc per la ambigüetat, el nostre deure és la defensa plena de la terra on vivim, de la nostre casa, el nostre poble, el nostre país.

Que els focs que avui cremaran al llarg i ample de tot el nostre país ens il·luminin i ens donin forces per ser valents, en aquests moments tan difícils que ens ha tocat viure

Siguem dignes d’aquest moment ,lluitem per el que és nostre i no defallim en la nostra voluntat.

Visca la flama

Visca Catalunya

 

Deixa el teu comentari