Resum del nadal a Orpí

S´han acabat les festes i cal fer un repàs de les activitats nadalenques realitzades al municipi. El dia 13 de desembre va tenir lloc la tradicional cantada de Santa Llúcia per part els nens i nenes del municipi amb posterior berenar. L´endemà va arribar el tió a Can Bou des de terres molt llunyanes, on va ser alimentat durant varis dies , i el dia 21 de desembre es va dirigir cap a Santa Càndia on el van fer cagar els nens, després de la Missa de Nadal. També va haver-hi el concert de góspel per part del grup de Gospel de Carme, i es va oferir un refrigeri per als assistents en acabar. La recaptació recollida va ser de 210 euros, i es destinarà com és habitual a la Marató de TV3. En aquests dies també s´ha fet el recompte dels diners que es destinen a la lluita contra el càncer, recollida que com sempre fan les dones del municipi, i que ha estat de 411 euros.

Orpí també ha estrenat un pessebre vivent realitzat amb troncs que ha lluït aquests dies a Can Bou, iniciativa del Toni Marín i del Xavier Company. I com a cloenda de les festes no podien faltar a la seva cita els Reis Mags d´Orient, que acompanyats del seu seguici van arribar el dilluns dia 5 a quarts de set de la tarda, on van fer parada a la Plaça per llegir el missatge adreçat als nens i nenes del municipi. Posteriorment els patges reials es van dirigir als domicilis dels nens per repartir els regals.

Deixa el teu comentari