Acte del Tricentenari i dinar de la Gent Gran a Orpí

El passat dia 30 de novembre, va tenir lloc l´homenatge a la Gent Gran d´Orpí, en honor de la gent gran del municipi. Cap a quarts de tres de la tarda es va servir el dinar que va ser gratuït pels majors de 65 anys del municipi, gentilesa de l´Ajuntament, a la carpa habilitada en previsió de la pluja anunciada dies abans. El menú va ser preparat pel Fornet Vermell, amanida catalana, sèpia amb mandonguilles, fruits secs, galetes i teules de xocolata, pa, vi, cava, cafè i gotes. Els homenatjats van pujar a l´escenari on se´ls van fer fotos i se´lsva obsequiar amb un petit detall. Seguidament es va projectar de nou el video ” Els Forasters” pels qui no van poder gaudir de la projecció que es va fer durant la Festa Major. I com a plat fort els assistents van poder gaudir del Concert que van oferir The Orpinettes & Band ” 2.014: Camí a la llibertat”.

Deixa el teu comentari