Orpí lliura el suport al 9N

El passat dissabte al matí l´alcaldessa d´Orpí, Imma Palet i Rubió, es va unir a la riuada d´alcaldes i regidors de més de 800 municipis de Catalunya ( segons l´Associació de Municipis per la Independència), que van travessar la Plaça de Sant Jaume des de l´Ajuntament de Barcelona fins al Palau de la Generalitat per entregar al president Artur Mas la moció aprovada pel consistorien defensa del dret a decidir, per què el 9 de novembre es pugui celebrar la consulta per decidir quin futur volen els catalans i catalanes, en un acte solemne, històric i emotiu. D´entre els municipis anoiencs que van participar a l´acte, el Bruc, Capellades, Calaf, Calonge de Segarra, Capellades, Carme, Castellolí, Copons, Jorba, Masquefa, Òdena, Orpí, Piera, la Pobla de Claramunt, la Torre de Claramunt i Vallbona d´Anoia, exceptuant Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui.

Deixa el teu comentari