Orpí celebra la festa major

La Festa Major d´orpí 2.014 es tanca amb gran èxit de participació, en un cap de setmana replet d´actes per a totes les edats i gustos, que va preparar la Comissió de Festes, i que un any més ha aconseguit superar totes les expectatives. Els actes van començar el divendres dia 26 amb el pregó de Festa Major, amb “Els Forasters”, on es va poder veure el vídeo d´uns 35 minuts, en el que els protagonistes son els habitants del municipi, mostrant la quotidianitat del dia a dia, els llocs més emblemàtics i en definitiva reflexant la naturalitat i l´essència del poble. Seguidament es va donar el relleu de pubills, i el sopar a la Plaça Sant Jordi, on es van aplegar unes 180 persones a dins de la carpa que s´ha estrenat enguanys. El menú va consistir en pintxos amb pa, cervessa, vi, cava, postres, cafè i gotes. Posteriorment concert amb el grup orpinenc “The Parker´s “, el grup de versions “DFesta.kat”, i per acabar d´arrodonir Dj pepe i Dj Molí Vell. Pels més matiners el dissabte es va fer una caminada amb sortida i arribada al cementiri d´Orpí, i un recorregut d´uns 9 km amb aturada per esmorzar. Ja per la tarda, a la Plaça Alfons Pons i Riba els més menuts van poder gaudir de l´espectacle d´animació “L´Hort d´en Marçal”a càrrec de l´Espiadimonis, i posterior xocolatada per a tothom. A la nit i a la mateixa plaça exhibició de Bollywood i Polinèsia a càrrec  de Bollywood Igualada, amb danses típiques i esplèndid vestuari. En acabar, Ball de Festa major amb Juan Roca. El diumenge va tenir lloc la Missa de Festa Major a l´Església de Sant Miquel d´Orpí, amb l´acompanyament del grup els Amics de la Parròquia de Carme. Acabada la Missa, i tot i la pluja el ball de Gitanes de Sant Quintí de Mediona es va poder fer dins l´Església. A les 14:30 h i dins la carpa, va tenir lloc el Dinar de Festa Major, amb amanida, arròs negre, pastís de poma, pa, vi, cava, cafè i gotes , i el tradicional bingo, amb varis presmis. Com a cloenda dels actes d´enguany es va passar una tarda divertida entre rialles amb l´espectacle d´improvisació humor i música amb les Trentadeumariantònia. Una vegada més agraïr a la Comissió de Festes i als veïs/ïnes d´Orpí, ja que sense la seva col.laboració no hauria estat posible aquesta gran festa.

Deixa el teu comentari