Convocatòria Pla d´Ocupació

L´Ajuntament d´Orpí, convoca un nou Pla d´Ocupació Local , per a contractar 1 veï del municipi com a peó de la brigada municipal que es trobi en situació d´atur. La persona seleccionada tindrà un contracte de sis mesos de durada i  una jornada de treball setmanal de 28 hores. Les tasques  a realizar seran les pròpies de manteniment dels espais públics del municipi, ( carrers,jardins,cementiri…). Els requisits que s´han de cumplir son els següents : estar empadronat al municipi, ( en cas de que no hi hagi ningú del municipi es buscarà en poblacions veïnes), estar en situació d´atur i tenir experiència en llocs similars. Aquesta nova contractació que es suma a la de  2.012 es financia amb una subvenció de la Generalitat de Catalunya.

Les sol.licituds es poden presentar  a l´Ajuntament d´Orpí, en horari d´atenció al públic, ( el dimarts de 12:00h-14:00h, i el dijous , matí de 12.00h- 14:00h i tarda de 17:30h- 20:00h).El plaç per presentar les sol.licituds serà de vint dies.

 

Orpí, 27 de juny de 2.014

Deixa el teu comentari