Revetlla de Sant Joan a Orpí

Cap a primera hora de la tarda, van començar els preparatius per la Revetlla de Sant Joan d´enguany, a orpí, tot esperant que arribés la Flama del Canigó, que va arribar provinent d´Igualada cap a quarts de deu del vespre, i va agafar el relleu a Carme on els nens/es d´Orpí, van portar-la fins a Can Bou, a la Plaça Sant Jordi, on es va llegir el Manifest. Tot seguit va començar el sopar organitzat per la comissió de festes d´Orpí, amb un xarrup de meló i menta, amanida de Sant Joan, Mar i  Muntanya ( pollastre amb gambes), i de postres la tradicional coca de Sant Joan, vi, aigua, cava cafè i gotes. Després va tenir lloc el ja tradicional bingo, amb varis obsequis pels guanyadors, lots de vi i cava, un lot amb formatge, galetes, i pels més afortunats un pernil. I després ball fins ben entrada la matinada amb DJ Molí Vell i DJ Pepe.

Deixa el teu comentari