Orpí ja té desfibrilador

Les malalties cardiovasculars son la primera causa de mort en el món occidental i entre aquestes destaca la mort sobtada cardíaca. És per aquest motiu que a l´Ajuntament d´Orpí, ja es disposa d´un equip de desfibrilació externa automática (DEA), amb què es pot diagnosticar i tractar l´aturada cardiorespiratòria. En aquestes circumstàncies, la missió de l´equip de desfibrilació externa automática (DEA), que pot ser utilitzat per personal no sanitari però que ha estat degudament format en el correcte diagnòstic d´aquestes aturades i la utilització d´aquest aparell, consisteix a analitzar el ritme cardíac, identificar les arítmies mortals que ocasionen la desfibrilació, i administrar una descàrrega eléctrica amb la finalitat de restablir el ritme cardíac viable amb alts nivells de seguretat. En aquest sentit s´han format vàries persones de diferents col.lectius del municipi i que participen activament en els esdeveniments que s´hi realitzen, en un curs de primers auxilis consistent en sis hores, i impartit per l´empresa Cardiosos Global Protection,s.l.

20140607_10560020140607_112529 (1)

Deixa el teu comentari