Fi de curs gimnàstica

El passat divendres 20 de juny va tenir lloc el fi de curs de gimnàstica de manteniment a orpí, amb una classe conjunta a la Plaça Sant Jordi de Can Bou, per part dels dos grups de persones que segueixen les classes. Tant el grup de grans com el de joves, van realitzar els diferents exercicis i les coreografies treballades durant l´any. Aquest és el segon any que es realitzen aquestes classes impartides per la fisioterapeuta maria Gualda, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona. Son una activitat recomanada per qualsevol persona en edat adulta, mitjançant el seguiment d´exercicis de baix impacte, s´enforteixen els músculs i s´aprèn a evitar postures dolentes, sense necessitat de realitzar grans esforços. Després els assistents van sopar a la mateixa pla´per poder recuperar les forces.

Deixa el teu comentari