Hereu i Pubilla Orpí 2.014

Després de varis anys sense representació a Firanoia, la fira d´Igualada, enguany al celebrar-se al mes de juny i no coincidir amb la Festa Major d´Orpí, el municipi va tenir representació del tradicional hereu i pubilla. Es van consultar els nens/es del municipi entre diferents edats, i finalment van ser el Ferran i la Paula Sallent Tort, els representants del municipi. A les deu del matí van recollir la medalla de Sant Crist, a l´Ajuntament d´Igualada, i després del esmorzar amb el que van ser obsequiats van anar a l´Esglèsia de Santa Maria on van desfilar, juntament amb els nens dels altres 26 municipis amb representació. A la sortida de l´Esglèsia van desfilar per diferents carrers d´Igualada fins arribar a la Plaça de Cal Font. Posteriorment es van dirigir al Asil d´Igualada on van fer obsequi de la cistella plena de fruita i verdura.

CIMG0889

Deixa el teu comentari