ERC guanya les eleccions al Parlament Europeu a l´Anoia

La coalició entre Esquerra Republicana, Nova Esquerra Catalana i Catalunya Sí ha guanyat les eleccions al Còmput global de la comarca de l´Anoia. Els republicans han guanyat a Argençola, El Bruc, Cabrera d´Anoia, Capellades, Carme, Castellolí, Els Hostalets de Pierola, Jorba, la Llacuna, Masquefa, Òdena, Orpí, Piera i Vallbona d´Anoia. Convergència i Unió ha estat la força més votada a Bellprat, Calaf, Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Copons, Igualada, Montmaneu, la Pobla de Claramunt, Els Prats de Rei, Pujalt, Rubió, Sant Martí de Tous, Sant Martí Sesgueioles, Sant Pere Sallavinera, Santa Maria de Miralles, la Torre de Claramunt i Veciana. En el quadre adjunt podeu veure tots els resultats.

Resultats Eleccions al Parlament Europeu Anoia

Deixa el teu comentari