Concorregut Aplec de les Bresques

El temps va acompanyar l´Aplec de les Bresques d´enguany el passat diumenge dia 27 d´abril, i es van poder realitzar totes les activitats programades. Coincidint el dia amb Santa Montserrat, Patrona de Catalunya va ser molta la gent vinguda d´Orpí, Carme i altres contrades que es va aplegar per gaudir d´una jornada en plena natura. La caminada va portar uns quants orpinencs des de Can Bou fins a Santa Càndia on ja s´estaven preparant les paradetes amb demostració d´oficis, una petita exposició amb objectes relacionats amb el món de la mel, parades de venda de mel, formatges i pastissets. Durant el matí es van vendre les tradicionals cintes i es va fer un taller pro viatge de fi de curs dels nens/es de sisè de l´Escola Serra de Collbàs de Carme, en el que els nens van realitzar un imant per la nevera en forma d´abella, per recaptar diners pel viatge de fi de curs, i els més menuts van gaudir de la caravana de burrets fent viatges durant tot el dia. Cap a les onze del matí, va començar la tirada de bitlles, en categoria adulta i categoria infantil. A les dotze va tenir lloc la missa solemne cantada pel Amics de la Parròquia de Carme, i en sortir, la Cobla Cardona va oferir l´audició de sardanes fins a dos quarts de tres, quan es va oferir la paella preparada per Jaume Viñals. Durant el dia va haver-hi servei de bar per part de la comissió de festes i es va sortejar una panera amb diferents productes. El sol i el bon temps van permetre estar-se a l´era dels ametllers fins ben entrada la tarda.

DSC07906

Deixa el teu comentari