Visita al centre de cria de fauna Masia Comadoca

El passat 29 de març visita per part de l´Ajuntament d´Orpí, al centre de cria de fauna salvatge i educació ambiental Masia Comadoca de Santa Maria de Merlès ( Berguedà). En present visita acompanyaren al consistori municipal el Cap de l´àrea bàsica del cos d´Agents Rurals de la Comarca de l´Anoia, Joan Llorach Segura, la Cap de l´Oficina Comarcal del DAAM a l´ANoia, Raquel Sánchez Varela i l´Agent Major de Fauna del Cos d´Agents Rurals de la comarca del Berguedà, Dídac Flores. El treball desenvolupat en aquest centre presenta molts paral.lelismes amb el projecte de recuperació de la Riera de Santa Càndia. El centre de crida de fauna ambiental Comadoca; gestionada per l´Associació de Defensa de la Fauna i Flora Autòctones ( A.D.E.F.A) vetlla per la preservació de la fauna i flora de rius i rieres.

DSC07421

Deixa el teu comentari