Activitats Nadalenques 2.013

Les activitats realitzades aquests dies festius a Orpí, han estat acollides amb èxit per part de la gent del municipi i de municipis veïns. Després de la tradicional cantada de Santa Llúcia va tenir lloc el concert de Nadal a l´Esglèsia de Santa Càndia d´Orpi, per part dels ” Músiks de Santa Càndia”, que una vegada més van deixar el públic bocabadat amb la seva actuació. Posteriorment, els nens i nenes que ho van voler, van fer cagar el tió i es va oferir un berenar per a tothom. La recaptació del concert va ser de 230 euros, destinats a la Marató de TV3 d´enguany dedicada a les malalties neurodegeneratives. Cal recordar també que el mes de desembre es va fer el recompte de la campanya per la lluita contra el càncer, que com cada any fan les dones d´Orpí, que son les que recorren tots els nuclis, i que enguany ha estat de 480 euros. Com a cloenda de les festes nadalenques, el diumenge a la tarda no van faltar a la seva cita amb els nens i nenes, els tres Reis Mags d´Orient, acompanyats pel patge Faruk i de tot el seguici de patges, repartint il.lussió i regals, i van oferir un petit discurs adreçat als infants.

Deixa el teu comentari