Finalitza la Lliga del Yeti de l´Anoia amb la Santa Càndia Amunt

El passat diumenge dia 6 d´octubre va tenir lloc la tercera Cursa Santa Càndia Amunt 2013 i la caminada, amb la que es dóna la cloenda a la lliga del Yeti de l ´Anoia d´aquest any. En aquesta cursa es va decidir el guanyador i guanyadora de l´edició 2013. A les vuit del matí es va fer el lliurament de dorsals i a les nou amb el repic de campanes de l´Esglèsia de Sta Càndia, van sortir primer els corredors i després els caminadors. En arribar tots els participants van poder gaudir de la botifarrada i d´una bossa amb varis obsequis, i posteriorment es va fer l´entrega de premis. Els podis van ser, en la classificació general masculí, 1er classificat Xavier Espiña Martinez (CE Guissonenc), 2on: José Antonio Gonzalez Cobacho (CE Uecanoia), i 3r classificat, lluís Barbé Llagostera (CEM Cerdanyola). En categoria general femenina, 1a classificada, Mavi Gil Rafart (CESolsonès), 2a classificada, Jacqueline Gomez Mamian (Trota Planas), i 3a classificada Lola brusau Alòs (CE Uecanoia). En la categoria Veterà M, 1er classificat Xavier Espiña Martinez (CE Guissonenc), 2n Bernat Planas Vives (CA Igualada), 3r Marcelo Reymundi Pereyra (GERP planxa i pintura ) En categoria Sènior M, 1r José Antonio González Cobacho (CE Uecanoia), 2n Lluís Barbé Llagostera (CEM Cerrdanyola), 3r Josep Maria Calafell Torras (CE Uecanoia). Categoria Veterà F, 1a classificada mavi Gil Rafart (CE Solsonès), 2a Lola brusau Alos (CE Uecanoia), 3a Cristina Buron Rodriguez. Senior F, 1a classificada Jacqueline Gómez mamian ( Trota Planas), 2a Laia Gali Montiel (CTSJA), 3a Diana Carrasco Carrero (CE Uecanoia). I els guanyadors de la lliga del Yeti que comprèn la Hivernal de l´Espelt, Senyora de Tous i Santa Càndia van ser: Veterà M: Xavier Espiña Martinez ( X-avi Tot Muntanya), 2n Josep Sánchez Martin, del CE Uecanoia i 3er Toni Figuera Costa de Gimnàs Cal Font. En categoria Sènior M, 1er lluís Barbe llagostera de Lluís Team, 2n Sergi Solé Graelss de Club Orientació Catalunya i 3r Jose Antonio González Cobacho del Mont-Aqua. En sènior F, 1a classificada, DianaCarrasco Carrero, CE Uecanoia, 2a Jacqueline Gómez Mamian, Trota Planas i 3a Laia Gil Montiel, CT-SJA. En veterà F, 1a classificada Mavi Gil Rafart, CE Solsonès; 2a Lola Brusau Alos, CE Uecanoia i 3a Cristina Buron Rodriguez.

Deixa el teu comentari