Concorreguda Festa Major 2.013

El bon temps va acompanyar la Festa Major d´Orpi. El tret de sortida es va donar el dijous 26 de setembre amb el teatre musical , a càrrec de “Fora de Cartell” amb The Orpinettes & Band. El divendres es va fer la lectura del pregó, la nominació dels nous pubill i pubilla i el sopar popular a la plaça sant Jordi, amb uns 160 comensals, seguit del sorteig de vàries paneres amb productes de la terra , i el concert amb els carmetans MPO, versions amb DFESTA.CAT i Dj Molí Vell i Dj Pepe. Dissabte al matí, Caminada Popular i Tir Local al plat, seguit d´esmorzar, i a la tarda festa infantil amb l´Espiadimonis, planetari i xocolatada. Al vespres hi va haver exhibició de country amb Campaner´s Country i ball de Festa Major amb Juan Ferran. L´últim dia, festa del patró Sant Miquel, es va celebrar la tradicional missa, cantada pels Amics de la parròquia de Carme, i a la sortida van actuar els Falcons de Capellades i dinar a la Plaça sant Jordi. Després bingo popular i , per cloure uns dies tan intensos, un magnífic concert de la Banda de Música de Capellades.Diumenge al migdia tot just després de la missa solemne, els Falcons van entrar a la plaça amb una Carro Caminat i varis pilars de 2, començant l´actuació amb la Serra de 11 puntes amb tres pilars al mig molt ben executat, la Pira de 4×3 molt superada per la colla, un avet gran i dos de petits al costat molt aplaudits, quatre avions de 3 i de un de 2 on les enxanetes van estar molt ben sincronitzades, l´Escala de 6 molt quieta, demostrant que ja porten una trajectòria sòlida i si tenen tots els efectius fan la de 7, cosa inusual en colles tan joves, L´actuació va acabar amb la Tripira de 4×3 amb pilar de 3 al mig girat, i el pilar de 4 només de dones.

Deixa el teu comentari