Segona Cursa de Muntanya Santa Càndia Amunt ! (Inscripcions obertes)

[singlepic id=11 w=320 h=240 float=center]

Inscripcions obertes a la segona cursa de muntanya i caminada popular Santa Càndia Amunt

L’Ajuntament d’Orpí i la botiga d’Òdena X-AVI Tot Muntanya organitzen el dia 7 d’octubre la segona edició de la Cursa de muntanya Santa Càndia Amunt 2.0, i la caminada popular pels paisatges de l’entorn emblemàtic d’Orpí. Un paisatge singular, on la natura us posarà a proba, però també us omplirà l’esperit amb els seu gorgs salvatges i corriols infinits.

La cursa tindrà 15,90 km i un desnivell de 1.033 metres positius. La caminada popular, molt més suau sense punts complicats tindrà 13,4 km i un desnivell de 610 metres. Tots els arribats a meta tindran un bon esmorzar per a recuperar les forces, una samarreta tècnica commemorativa i una bossa d’obsequis, sorteigs, sorpreses i productes de la comarca, per gentilesa de X-Avi tot muntanya. Cal remarcar que aquesta cursa serà puntuable a la lliga EL YETI DE L’ANOIA i aquesta cursa decidirà els guanyadors d’enguany d’aquesta lliga.

[singlepic id=17 w=320 h=240 float=center]

Les inscripcions ja són obertes per a tothom, i es poden realitzar a través de la web www.x-avi.cat o bé www.orpi.cat/santa-candia-amunt-2a-edicio/ , on trobareu tota la informació relacionada amb les proves, així com les característiques del recorregut, el reglament i les diferents opcions per a inscriure’s. Recordem que el proper dia 6 d’octubre a les 16h serà l’últim dia per a poder inscriure’s anticipadament a qualsevol de les dues modalitats. També s’admetran inscripcions el mateix diumenge amb un recàrrec de 5 euros. No t’ho pots perdre!

Deixa el teu comentari