PROPOSTA CLASSES DE GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT

El proper mes de juliol finalitzarà el taller de gimnàstica de manteniment i memòria destinat a la gent major de 60 anys, que s´ha vingut realitzant des de fa uns mesos. Degut a la demanda tant d’aquest col.lectiu com el de gent més jove, s´ha pensat de poder oferir una continuïtat de cara al mes de setembre ( coincidint amb el període escolar de setembre-juny), amb la
possibilitat de fer classes una vegada per setmana, podent fer dos grups un de majors de 60 anys, i un per la gent més jove en diferents horaris.
En cas de ser del vostre interès, podeu complimentar la butlleta amb les vostres dades, amb el dia i hora que us aniria millor, per tal de poder quadrar dia/hora amb la persona que faria les classes, i poder concretar un preu que fos assequible per a tothom.

Podeu dipositar-ho a la bústia de l´Ajuntament d’Orpí o enviar un correu electrònic a sandratort@orpi.cat
Tan aviat com disposem de més informació us la farem arribar.
Gràcies per la vostra atenció
Sandra Tort
Regidora de Cultura i Benestar Social
Ajuntament d´Orpí

Document adjunt: Butlleta inscripció

Deixa el teu comentari