Visita del diputat provincial d’ERC

Pere Prat signant el llibre d'honor de l'ajuntament

El passat dia 9 de maig va visitar Orpí, el Diputat de la Diputació de Barcelona, President del grup d’ERC, el senyor Pere Prat , qui es va reunir els regidors de l’Ajuntament d’Orpí. L’objectiu de la visita era per oferir assessorament, assistència i tasques de suport del Grup d’ERC als càrrecs electes locals. Seguiment en la tramitació d’ajuts, peticions, subvencions o beques atorgades per la Diputació de Barcelona a petició dels Ajuntaments, resolucions de consultes de temes municipals i acompanyament en les visites als Diputats de la institució i visites al territori. Així com informes econòmics i financers, de recursos humans i ajuda en programes de comptabilitat i padró. Aprofitant la visita se li va fer signar el llibre d’autoritats.

Deixa el teu comentari