Un llamp ha deixat sense subministrament elèctric 10.252 abonats

Font: Espai Terra (tv3), Enric i Marc

Un llamp ha deixat sense subministrament elèctric 10.252 abonats de l’Anoia després de cremar una subestació de la Torre de Claramunt que dóna servei a la comarca, segons Fecsa-Endesa. La incidència ha començat poc després d’un quart de cinc de la tarda i el nombre d’abonats afectats s’ha anat reduint fins aproximadament 9.000. Tècnics de la companyia treballen per connectar a altres estacions els abonats que es nodrien del transformador afectat.

La incidència a l’Anoia ha començat a tres quarts de cinc de la tarda aproximadament i ha afectat la Torre de Claramunt, Capellades, Mediona, Carme, Sant Quintí de Mediona, Cabrera, Piera, la Llacuna i Santa Maria Miralles. L’avaria ha deixat 10.252 afectats sense subministrament elèctric, tot i que aviat s’ha pogut reduir a uns 9.300. Endesa ha informat que durant la tarda s’ha anat recuperant el subministrament i que aquesta nit s’haura restablert completament el servei.

Segons la companyia, els abonats que rebien servei del transformador afectat recuperaran la llum quan es puguin connectar a tres transformadors de la zona. Els Bombers de la Generalitat han traslladat set dotacions per apagar el foc de la subestació.

Font: 324.cat

Deixa el teu comentari