Taller de gimnàstica per la gent gran

El passat gener va començar el taller de gimnàstica de manteniment per a la gent gran, dins del programa “Ens posem en marxa” que promou el Consell Comarcal i l´Ajuntament d’Orpí. El taller es realitza a la Sala Polivalent de l´Ajuntament, a  Can Bou. Té una durada de 8 sessions d’una hora setmanal. Hi participen un total de  12 persones del municipi majors de 60 anys. La dinamitzadora dirigeix els diferents tipus d’exercicis, individuals i en parelles. Combinant jocs i activitats amb l´objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones i sobretot d’intentar passar un bona estona d’esbarjo. De cara al bon temps es podrà realitzar alguna classe a l’aire lliure.

Amb aquest taller es vol donar el tret de sortida a les activitats dirigides a la gent gran, com altres tallers i sortides, que s´intentaran promoure des de l´Ajuntament . L’entusiasme i ganes d’aquest col·lectiu ha impulsat a organitzar a partir del mes d’abril ( cada dissabte primer de mes ) un sopar amb ball a la Sala Polivalent de l´Ajuntament.

Deixa el teu comentari