Pla d’ocupació a Orpí

Gràcies al Pla d’ocupació de la Generalitat de Catalunya, l’ajuntament d’Orpí ha pogut comptar amb una plaça 100% subvencionada d’una persona de manteniment i jardineria pels espais públics. El municipi d’Orpí no disposa d’aturats de llarga durada i a la plaça els candidats varen ser dels municipis veïns de Carme, La Pobla de Claramunt i Capellades.

Des de L’Ajuntament es va encarar aquesta possibilitat com una eina per poder dignificar els nuclis urbans i els espais naturals. D’altre banda, cal remarcar, que per un municipi tant petit seria difícil assumir una plaça d’aquestes característiques, i gràcies a aquest i altres possibles futurs plans d’ocupació podem incidir de manera directe en la gent de territori que es troba en situació d’atur i al mateix temps dotar-nos del capital humà que ens ajudi a dignificar els espais comunitaris.

Mantenir el municipi endreçat suposa una major cura per part dels mateixos veïns vers els espais públics, un enriquiment del municipi i una repercussió social beneficiosa pel que fa al sentit de responsabilitat i apreciació dels espais públics.

Deixa el teu comentari