Tallers per la gent gran

Properament l´Ajuntament d´Orpí conjuntament amb un conveni amb el Consell Comarcal de l´Anoia, té previst realitzar uns tallers destinats a la gent gran del nostre municipi. Hi ha tres tipus de tallers a triar sense cap cost per les persones usuàries. En cas de ser del vostre interès ens hauríeu de dir el dia de preferència.
marcant amb una creu la casella al formulari adjunt.
Totes les sessions estan dirigides per una dinamitzadora de gent gran.

TALLER 1:    ENS POSEM EN MARXA !!!

És un taller d´activitat física en el que es realitzaran diferents exercicis, jocs i activitats, iniciant treball individual, en parelles i en grup. L´objectiu és millorar la qualitat de vida mitjançant la pràctica de gimnàstica de manteniment.
Total sessions :       8

TALLER 2:    NO T´OBLIDIS ( TALLER DE MEMÒRIA)

Amb l´edat moltes capacitats cognitives es veuen disminuïdes i la majoria de vegades estan relacionades amb la memòria. L´objectiu és millorar el rendiment de la memòria.

Total sessions :        8

TALLER 3:    MANUALITATS CREATIVES

Aquesta activitat permet donar a conèixer diferents tècniques i desenvolupar les habilitats que ja es posseeixen o bé aprendre de noves. Els participants gaudeixen de fer les seves pròpies creacions, millorar la concentració, la creativitat i disminuir l´estrès.
Total sessions :       8

Podeu dipositar el formulari a la bústia de l´Ajuntament,tan aviat com us sigui possible, i  en funció de la gent apuntada s´iniciarà o no alguna de les activitats proposades.

Salutacions
Sandra Tort
Regidora de benestar social i cultura.

Descarregar formulari

Deixa el teu comentari